Πολιτική|10.12.2018 14:55

Συμφωνία Πρεσπών: Απειλεί με παραίτηση από το Ποτάμι ο Δανέλλης

Newsroom

Συνεχίζονται οι τριγμοί στο Ποτάμι με αφορμή τη στάση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης μίλησε στο Θέμα 104,6 και είπε ότι θα παραιτηθεί εάν αλλάξει στάση το κόμμα του. «Θα παραιτηθώ, αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε, χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως «εάν δεν κρατήσουμε τις αρχές μας και αναθεωρήσουμε τη στάση μας δεν θα μας βγει σε καλό».

«Οι δηλώσεις Θεοδωράκη με καθησυχάζουν ότι δεν αλλάζουμε άποψη με το όπου φυσάει ο άνεμος. Είναι για το Εθνικό Συμφέρων η απόφαση αυτή» επεσήμανε ο κ. Δανέλλης. 

«Η αναδίπλωση της πλευράς της FYROM και οι παρεμβάσεις του διεθνή παράγοντα στις δηλώσεις Ζάεφ, δείχνει ότι λειτουργεί το σύστημα» είπε σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ζάεφ.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για να κρατήσουμε τη σοβαρότητά μας. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει στάση το Ποτάμι. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα με το Εθνικό Συμφέρον. Θα ψηφίσω τη συμφωνία» τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε πως «αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω. Φύγαμε από το ΚΙΝΑΛ, επειδή εκεί διαφωνήσαμε στο Μακεδονικό. Τι θα κάνουμε τώρα, θα δικαιώσουμε τη Φώφη. Αν υπάρξει συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία, όχι δεν θα κατέβω φυσικά» 

ΠοτάμιΣπύρος ΔανέλληςΣυμφωνία Πρέσπες