Πολιτική|19.03.2020 16:06

Κορονοϊός - Κυρίτσης: Κάνουν «υποκαταμέτρηση» κρουσμάτων - Η απάντηση Καϊλή

Newsroom

Πολιτική κόντρα με φόντο τα κρούσματα του κορονοϊού ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση και την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κυρίτσης μέσα από το λογαριασμό του στο twitter επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για «υποκαταμέτρηση» κρουσμάτων .

«Η υποκαταμετρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

T

Από την πλευρά της η κυρία Καϊλή τον κατηγόρησε για «ανεύθυνη αντιπολίτευση» γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter πως «ο ορισμός της ανεύθυνης αντιπολίτευσης όταν «Απαιτείται Υπευθυνότητα» #StayHome #WhateverItTakes Η προσπάθεια & αξιοπρέπεια των Ελλήνων στα δύσκολα, αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό όλων μας #CoronaVirusChallenge #StaySafe».

Μάλιστα ο κ. Κυρίτσης επανήλθε απαντώντας της σε προσωπικό ύφος λέγοντας ότι «εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κανας κομμουνιστικός ιός κυρία μου».

T
Γιώργος ΚυρίτσηςΚορονοϊόςΕύα Καϊλή