Δήλωση-«βόμβα» Κύρτσου: Τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνουν μέχρι τον Ιούνιο
NewsroomΒόμβα μεγατόνων έριξε ο Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open Tv για τη δυσμενή κατάσταση στην οποία περιέρχεται η ελληνική οικονομία εξαιτίας του νέου κορονοϊού.
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε πως τα χρήματα ενίσχυσης από πλευράς κυβέρνησης «φτάνουν μέχρι τον Μάιο, το πολύ μέχρι τον Ιούνιο», πως η οικονομική ύφεση που προμηνύεται για τη χώρα θα είναι τεράστια και πως χρειάζεται «εθνική συνεννόηση» από τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να ξεπεραστεί η επερχόμενη καταστροφή.
Δεν δίστασε μάλιστα να ισχυριστεί πως δεν αποκλείεται καθόλου να γίνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, συμφωνώντας και με τη φράση «βαριές παρεμβάσεις» από την κυβέρνηση, που τέθηκε από τon Άκη Παυλόπουλο.
Η οικονομική κρίση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’ όσο θεωρείται, συμπλήρωσε το «γαλάζιο» στέλεχος.
Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, όπως μεταδόθηκαν στο Open Tv
- Πένθος για τους δύο νεκρούς στο πυροσβεστικό ελικόπτερο, σκληρή μάχη με τις φλόγες στην Αττικοβοιωτία - Live οι εξελίξεις
- Το πιθανότερο σενάριο πίσω από την τραγωδία με τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Οι πρώτες εκτιμήσεις ειδικών
- Η Καρυστιανού διαγράφει τον Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - Τι απαντά ο δημοσιογράφος
- Ληστές για γέλια και για κλάματα: Τσακώνονται μεταξύ τους και ζητούν συγγνώμη από την ταμία