Πολιτική|12.12.2018 09:08

Δημαρχία Αθήνας: Τι συμβούλεψε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τον Παύλο Γερουλάνο

Αντώνης Γκιόκας

Οι δυο τους συναντήθηκαν προχθές σε συναυλία που διοργάνωσε η Διεθνής Αµνηστία στο Μέγαρο Μουσικής και η κουβέντα οδηγήθηκε αναπόφευκτα στα του δήµου. Ο πρώτος είχε κάνει την έκπληξη το 2014, όταν από το... πουθενά βρέθηκε να διεκδικεί στα ίσα την πρωτεύουσα από τον Γιώργο Καµίνη.

Εποµένως, ξέρει καλά τι χρειάζεται προεκλογικά η Αθήνα, και σε αυτό το σύντοµο τετ α τετ που είχε µε τον Γερουλάνο φρόντισε να του µεταλαµπαδεύσει την πείρα του. Και επειδή η πρωτεύουσα έχει πολύ τρέξιµο, καλό θα ήταν ο Γερουλάνος να ακούσει τη συµβολική προτροπή του Γαβριήλ.

Τώρα που θυµήθηκα τον Σακελλαρίδη, πρέπει να σας πω ότι υπάρχουν πολλοί στην Κουµουνδούρου που θα τον ήθελαν ξανά για υποψήφιο δήµαρχο Αθηναίων – και όχι µόνο.

Μάλιστα -όσο και να το διαψεύδει δηµόσια ο ίδιος- µπορώ να σας αποκαλύψω ότι κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, µε τον Γαβριήλ να µην µπαίνει καν στη συζήτηση.

Βλέπετε, από τότε που παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει κόψει κάθε πολιτική επαφή µε το κυβερνών κόµµα. Προσωπικές επαφές, πάντως, µε κάποιους διατηρεί ακόµα.

Παύλος ΓερουλάνοςΓαβριήλ Σακελλαρίδηςδήμος Αθηναίων