Πολιτική|06.04.2020 18:45

Κορονοϊός: Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου «αδειάζει» στέλεχος για τον συμψηφισμό με τους νεκρούς στο Μάτι

Newsroom

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου «άδειασε» το μέλος του κόμματος στο νησί, Μυρσίνη Βουνάτσου, και αποδοκίμασε απερίφραστα ανάρτησή της στο Facebook με την οποία επιχείρησε έναν απαράδεκτο συμψηφισμό των νεκρών του κορονοϊού με αυτούς στο Μάτι και προειδοποίησε πως «θα λογαριαστούμε» όταν αυτοί «ισοφαρίσουν», ζητώντας ευθύνες.

«Όταν θα ‘ισοφαρίσουμε’ τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες ποινικές. Γιατί όχι;» έγραψε στην επίμαχη ανάρτησή της η κ.Βουνάτσου το βράδυ του Σαββάτου και πρόσθεσε: «Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

Η ανάρτηση κατέβηκε μετά τον σάλο που προκλήθηκε. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το βράδυ της Κυριακής και με ανακοίνωσή της τόνισε πως «αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως «ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της. Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων

Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η  Κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.

Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς.»

ΚορονοϊόςΛέσβοςΜάτιΣΥΡΙΖΑ