Πολιτική|10.04.2020 22:39
Στα χρώματα της Ισπανίας η Βουλή των Ελλήνων - Ως ένδειξη αλληλεγγύης
NewsroomΜε τα χρώματα του εθνικού συμβόλου της Ισπανίας, φωταγωγείται από το απόγευμα της Παρασκευής και για ένα τριήμερο, η Βουλή των Ελλήνων.
Η προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο του κοινοβουλίου πραγματοποιείται μετά από απόφαση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον ισπανικό λαό εξαιτίας της δοκιμασίας από την πανδημία του κορονοϊού.
Νωρίτερα σήμερα έξω από το υπουργείο Εξωτερικών υψώθηκε η ισπανική σημαία παρουσία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνου Τασούλα, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και του πρέσβυ της Ισπανίας, Enrique Viguera.
Διαβάστε ακόμη
- Δύσκολη η επόμενη μέρα της φωτιάς στη Θεσσαλονίκη: 5 εκατ. ευρώ για τις ζημιές και επιδόματα στους πληγέντες
- Σε μετωπική με την κυβέρνηση ο Σαμαράς: Τι δείχνουν οι κινήσεις του - Τι λένε οι «γαλάζιοι»
- Χαλκίδα: Πλωτά φράγματα κατά του λαγοκέφαλου στον Ευβοϊκό - Ρεπορτάζ του Guardian στην περιοχή
- Σεισμός στη Microsoft: 4.800 απολύσεις, «ψαλίδι» στο Xbox και πώληση τεσσάρων gaming studios