Auto|22.04.2020 00:40

Chatting με τη Fiat: βίντεο-επικοινωνία για το ηλεκτρικό 500

Newsroom

Τη σύγχρονη τεχνολογία χρησιμοποιεί η Fiat και προχωρεί στην εφαρμογή του προγράμματος “Chatting με τη Fiat”. Πρόκειται για μια σειρά από βίντεο στα οποία ο Luca Napolitano, επικεφαλής των Fiat & Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, απαντά στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια του δημοφιλούς μοντέλου της μάρκας, το οποίο πρόσφατα απέκτησε και υβριδική έκδοση.

Η λήψη των βίντεο της σειράς θα πραγματοποιείται με το smartphone του Napolitano στο σπίτι του. Δύο φορές το μήνα η Fiat θα θα αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει τα βίντεο αυτά με τον κ. Napolitano να απαντά στα ερωτήματα που συλλέγονται από το chat της μάρκας. Τα βίντεο θα δίνουν και νέες πληροφορίες σχετικές με το ηλεκτρικό 500.

Στο πρώτο βίντεο της σειράς “Chatting με τη Fiat” απαντώνται ερωτήσεις που αφορούν στην αυτονομία του μοντέλου, το κόστος, αλλά και το χρόνο παράδοσης στους πελάτες.

Το όλο σύστημα της Fiat βασίζεται σε τεχνολογία της LivePerson, ενώ εξελίχθηκε ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές άμεση επικοινωνία με την εταιρεία, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Το πρώτο βίντεο της σειράς έχει ήδη αναρτηθεί στο youtube:

Fiat 500Fiat