Auto|30.04.2020 14:22

Mitsubishi Buy-Online: αγορά αυτοκνήτου μέσω internet

Newsroom

Η λειτουργία buy-online εμφανίζει αρχικά τη σελίδα επιλογής μοντέλου και δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει όπως επιθυμεί, επιλέγοντας κινητήρα, εξοπλισμό, χρώμα κλπ. Μετά την ολοκλήρωση των επιλογών υπάρχει η δυνατότητα λήψης φυλλαδίου και η επιλογή “Αγοράστε ONLINE”. Επιλέγοντας το “Αγοράστε ONLINE” ο πελάτης μεταφέρεται σε μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων επικοινωνίας παρόμοια με αυτή των test drive. Στην φόρμα δίνονται επιπλέον οι επιλογές ώστε να δηλώσει τον τρόπο επιθυμητής πληρωμής και εάν υπάρχει αυτοκίνητο για ανταλλαγή.

Οι παραπάνω πληροφορίες θα προωθούνται στον αντίστοιχο επίσημο έμπορο της Mitsubishi σε ημερήσια βάση, ώστε αυτός να επικοινωνήσει άμεσα με τον υποψήφιο αγοραστή.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι εφόσον κάποιος πελάτης επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τη διαδικασία αγοράς εξολοκλήρου ηλεκτρονικά κάνοντας χρήση της ψηφιακής του υπογραφής (http://www.aped.gov.gr/).

Οι Προσφορές

Όλες οι προωθητικές ενέργειες που ισχύουν κάθε μήνα για τα μοντέλα της Mitsubishi Motors είναι πλέον προσβάσιμες με το πάτημα  ενός κουμπιού. Ο υποψήφιος πελάτης έχει τη δυνατότητα της επικοινωνίας με επίσημο έμπορο ή της λήψης προσφοράς. Για την επικοινωνία αυτή αξιοποιούνται οι σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας (Skype, WhatsApp, Messenger, Viber, Hangouts), οπότε υπάρχει και η δυνατότητα πραγματοποίησης video-κλήσης για την παρουσίαση του μοντέλου αλλά και για την παροχή επιπλέον διευκρινίσεων στον πελάτη.

Mitsubishi Motorsαγορά αυτοκινήτου