Auto|19.06.2020 09:24

Fiat All-Inclusive: εγγυημένα μεταχειρισμένα με λίγα χιλιόμετρα

Νίκος Λουπάκης

Καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τις ανασφάλειες που συνοδεύουν την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η Fiat, δημιούργησε το πρόγραμμα All-Inclusive, έτσι ώστε να προσφέρει ένα σχεδόν καινούργιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, με ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που θα επιτρέπουν στον υποψήφιο αγοραστή να απολαμβάνει το ίδιο επίπεδο σιγουριάς, όπως και στην περίπτωση που θα αγόραζε ένα ολοκαίνουργιο όχημα.

Τα αυτοκίνητα που εντάσσονται στο πρόγραμμα Fiat All-Inclusive είναι μόλις ενός έτους (μοντέλα 2019) με περιορισμένο αριθμό χιλιομέτρων (λιγότερα από 19.000), κάτι που συνεπάγεται μεγάλο χρονικό ορίζοντα χρήσης για τον αγοραστή, ενώ καλύπτονται επίσης από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση Fiat , αλλά και οδική βοήθεια μέχρι το 2024. Επιπλέον, προσφέρεται χρηματοδότηση με επιτόκιο 7,95%, χαμηλότερο από τον ισχύοντα μέσο όρο της αγοράς, ενώ υπάρχει και δυνατότητα για πληρωμή της 1ης δόσης από 2021. Σημειώστε ότι κάθε αυτοκίνητο του προγράμματος All-Inclusive συνοδεύεται από σφραγισμένο βιβλίο service και βεβαίωση χιλιομέτρων.

Παράλληλα, ο πελάτης σε κάθε περίπτωση αποκτά ένα αυτοκίνητο με πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας για ολόκληρο το 2020, καθιστώντας την αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος Fiat αποκλειστικά από το επίσημο δίκτυο διανομέων, εξαιρετικά συμφέρουσα.

Πριν την παράδοση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στο νέο του ιδιοκτήτη, το πρόγραμμα Fiat All-Inclusive περιλαμβάνει διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης των εξωτερικών επιφανειών και της καμπίνας του αυτοκινήτου. Κατά την παράδοση ο αγοραστής παραλαμβάνει και την αντίστοιχη βεβαίωση απολύμανσης για να είναι σίγουρος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Fiatαγορά αυτοκινήτου