Auto|03.07.2020 17:49

Νέο Ford Kuga: τώρα, με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Νίκος Λουπάκης

Εμπιστεύεται το προϊόν της η Ford και δεν διστάζει να προσφέρει 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, σε όλες τις εκδόσεις του νέου Kuga, προσθέτοντας ένα ισχυρό πλεονέκτημα στο μοντέλο και προσφέροντας ταυτοχρόνως ένα ισχυρό κίνητρο στον υποψήφιο αγοραστή.

Το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού (Trend, Titanium, ST-Line, ST-Line X και Vignale), που συνδυάζονται με μία πλήρη γκάμα εκδόσεων κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων. Συγκεκριμένα, το νέο Ford Kuga διατίθεται στην Ελλάδα με:

  • Κινητήρα βενζίνης 1.5L EcoBoost 150PS, 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς
  • Πετρελαιοκινητήρα 1.5L EcoBlue 120PS, 6-τάχυτο χειροκίνητο ή 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς
  • Πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue 190PS, 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση σε όλους τους τροχούς
  • Plug-in υβριδική έκδοση (PHEV) με τον βενζινοκινητήρα 2.5L Duratec 225PS, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT και κίνηση στους εμπρός τροχούς
  • Ήπια υβριδική έκδοση (mHEV) με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue 150PS, με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς

Το νέο Ford Kuga διακρίνεται στους τομείς της άνεσης και των χώρων, με τον μεγαλύτερο στην κατηγορία «αέρα» για τα πόδια των πίσω επιβατών και τον εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας χώρο αποσκευών, ο οποίος μάλιστα έχει τη δυνατότητα αυξομείωσης, χάρη στη συρόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων, που μετακινείται εύκολα προς εμπρός-πίσω σε μία διαδρομή μήκους 150 mm.

Το νέο Ford Kuga διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα παθητικής ασφάλειας που σε συνδυασμό με την ισχυρή δομή αμαξώματος προσφέρουν στον οδηγό του ασφάλεια 5 αστέρων, σύμφωνα με την αξιολόγηση του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP, που διενεργεί και στις σχετικές δοκιμές.

Επιπλέον, οι τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, που το νέο Kuga διαθέτει κάτω από την «ομπρέλα» με την ονομασία Ford Co-Pilot360, αναβαθμίζουν περαιτέρω την ασφάλεια και διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα.

Στην ανακοίνωση της Ford επισημαίνεται η δυνατότητα εικονικής διαμόρφωσης (configurator) του μοντέλου από τον υποψήφιο αγοραστή, η οποία διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford. Εκεί μπορεί κανείς με πολύ απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξει τον εξοπλισμό, αλλά και τα ακριβή χαρακτηριστικά του νέου Ford Kuga. Στη συνέχεια, ο διαμορφωτής, σύμφωνα με τις επιλογές του ενδιαφερόμενου, θα εκδώσει ένα «μοναδικό κωδικό οχήματος» τον οποίο μπορεί αυτός να δώσει στον έμπορο της Ford που θα επιλέξει, για επιπλέον πληροφορίες.

SUVαγορά αυτοκινήτουFordFord Kuga