Auto|24.07.2020 12:10

BMW X7 Dark Shadow Edition: ιδιαίτερο στιλ για 500 τυχερούς

Νίκος Λουπάκης

Βασικό χαρακτηριστικό της BMW X7 Edition Dark Shadow είναι η μεταλλική απόχρωση Frozen Arctic Grey που ανήκει στη χρωματική παλέτα της BMW Individual, ενώ αντίστοιχοι χρωματικοί τόνοι κυριαρχούν και στο εσωτερικό που διατίθεται με έξι ή επτά καθίσματα. Οδηγός και συνοδηγός απολαμβάνουν την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρουν τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, αναπαυτικά καθίσματα με λειτουργία μνήμης. Ενώ στην συνολικότερη αίσθηση της «χλιδής» συμβάλλει το δερμάτινο τιμόνι M και η πλήρως δερμάτινη επένδυση Merino της BMW Individual σε διχρωμία Night Blue/Black με αντίθετες ραφές.

Η BMW X7 Edition Dark Shadow είναι «εξοπλισμένη» με την High Gloss Shadow Line της BMW Individual, που είναι τώρα εμπλουτισμένη με πρόσθετα στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων, τα καλύμματα των κολονών B και C και τις βάσεις των εξωτερικών καθρεπτών, ένα μαύρο χρωμιωμένο φινίρισμα κοσμεί το πλαίσιο και τις μπάρες της μάσκας κλπ.

Ένα ακόμα αποκλειστικό γνώρισμα της BMW X7 Edition Dark Shadow είναι οι ζάντες αλουμινίου Μ 22” σε σχέδιο ακτίνων V, με φινίρισμα Jet Black matt και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω. Οι ανώτερες επιδόσεις του κινητήρα συνοδεύονται από τον συναρπαστικό ισχυρό ήχο του σπορ συστήματος εξαγωγής Μ.

Εκτός από τη έκδοση Frozen Arctic Grey metallic που διατίθεται αποκλειστικά για την BMW X7 Edition Dark Shadow, πρόσθετοι ειδικοί χρωματισμοί της BMW Individual θα ενσωματωθούν στη διαδικασία παραγωγής του εργοστασίου της BMW στο Spartanburg από τον Αύγουστο του 2020. Αυτό σημαίνει ότι τα μοντέλα BMW X7, BMW X6 και BMW X5 μπορούν επίσης να βάφονται σε αποκλειστικές, πολυτελείς αποχρώσεις Urban Green και Grigio Telesto metallic.

BMW X7BMW