Auto|03.08.2020 00:16

Kosmoride: ηλεκτρικά ποδήλατα από την Kosmocar

Newsroom

Το πρώτο, λοιπόν, “experience store” της Kosmoride, της νέας επιχειρηματικής λειτουργίας της Kosmocar που είναι αφιερωμένη στα ηλεκτρικά ποδήλατα, ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Μαρούσι. Οι φίλοι των e-Bikes έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 35 ηλεκτρικά ποδήλατα από 6 διαφορετικές μάρκες, σε έναν ενιαίο, μοντέρνο χώρο.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να εισάγει κάθε ενδιαφερόμενο στον κόσμο της νέας και ανερχόμενης μορφής αστικής μετακίνησης και να βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου e-Bike για κάθε περίπτωση. Παρέχεται, μάλιστα, δυνατότητα test-ride για όλα σχεδόν τα e-Bikes της έκθεσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ηλεκτροκίνητη ποδηλασία, μπορούν επίσης να προμηθευτούν τα είδη του απαραίτητου εξοπλισμού που ταιριάζει στα ηλεκτρικά ποδήλατα όλων των τύπων – City, Mountain, Trekking, Cargo - αλλά και στο lifestyle του κάθε πελάτη. Επίσης, η εξειδικευμένη σειρά των Cargo e-Bikes της Kosmoride, προσφέρει ιδανικές λύσεις σε επαγγελματίες και νέες οικογένειες.

Σημειώστε ότι παρέχονται ειδικά προγράμματα απόκτησης e-Bike, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη, όπως άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης παλαιού ποδήλατου, ενώ σε ισχύ πλέον είναι και η κρατική επιδότηση αγοράς σε ποσοστό 40% της αξίας του e-Bike με μέγιστη επιδότηση τα 800 €, σύμφωνα με το πρόσφατο νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση.

Το επιχειρηματικό πλάνο της Kosmoride περιλαμβάνει σταδιακή ανάπτυξη σε όλη τη χώρα με τη λειτουργία experience shops (εξειδικευμένα, αποκλειστικά καταστήματα) και concept stores.  Η έναρξη λειτουργίας του δεύτερου experience store, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, στα τέλη Σεπτέμβρη.

ηλεκτροκίνησηκινητικότηταβιώσιμη κινητικότητα