Auto|03.09.2020 02:28

Porsche Taycan: Ο μουσικός Jamiroquai μπήκε στην «πρίζα»

Σπύρος Σεραφείμ

Ο Jamiroquai -Jay Kay τον φωνάζουν οι φαν και οι φίλοι- είναι μια ηγετική φυσιογνωμία της μουσικής, με εκατοντάδες επιτυχίες και δίσκους πλατινένιους και αποτελεί μια πολυσχιδή προσωπικότητα.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα είναι και δεινός petrolhead, αφού λατρεύει τα αυτοκίνητα. Για την ακρίβεια, διαθέτει μία εντυπωσιακή συλλογή από αυτά, η οποία περιλαμβάνει πανάκριβα δημιουργήματα και, βασικά, γρήγορα, αφού λατρεύει την ταχύτητα και τους κινητήρες των supercars.

Αν και στη ζωή του έχει κάψει μπόλικη βενζίνη, επειδή θέλει να είναι μπροστά από τα γεγονότα και τις εξελίξεις, θέλησε να μυηθεί στον νέο, θαυμαστό κόσμο  της ηλεκτροκίνησης, όπου την ξενάγηση ανέλαβε η Porsche. Για την ακρίβεια, η γερμανική εταιρεία με έδρα το Τσούφενχαουζεν της Στουτγκάρδης τον προσκάλεσε να γνωρίσει την Taycan, προτού εκείνη πατήσει στους δρόμους του πλανήτη. Ετσι, ο 50χρονος Βρετανός μουσικός ταξίδεψε μέχρι την πίστα του Βάισαχ όπου και έζησε μια συναρπαστική ημέρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί σημασία έχουν οι αντιδράσεις αυτού του υπέροχου τύπου όταν διακτινίζεται στον πλανήτη των επιδόσεων, τις οποίες γεννά ο ηλεκτρισμός. Στο τέλος της περιήγησης του κόσμου στην πρίζα, ο «Τζαμίρο», ένα ελληνικό παρωνύμιο, θέλησε να αποκτήσει μια τέτοια Porsche. Μπορεί να μιλήσει κάποιος και να πει κάτι αρνητικό για το μάρκετινγκ αυτής της μπράντας;

JamiroquaiPorsche Taycan