Auto|05.09.2020 12:57

Volkswagen ID.4: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του

Newsroom

Η Volkswagen συνεχίζει να αποκαλύπτει πτυχές του νέου ID.4, για να βάζει στην… πρίζα όλο και περισσότερους πιθανούς αγοραστές. Τώρα, έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό τού εξολοκλήρου ηλεκτροκίνητου crossover/SUV μοντέλου της, σε ένα παιχνίδι «βρες τις διαφορές με το ID.3 - δείτε περισσότερα εδώ», αφού και εδώ διατηρείται η ίδια φιλοσοφία: απλές γραμμές στο ταμπλό, δύο οθόνες και απουσία πολλών διακοπτών, αφού όλα θα γίνονται δια της αφής. Βέβαια, είναι προφανές ότι υπάρχουν και βασικές διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων της ίδιας εταιρείας - στην κεντρική οθόνη, αλλά και στο σχήμα των πλευρικών αεραγωγών.

Διαφορές, φυσικά, θα υπάρχουν και στον εξοπλισμό. Για παράδειγμα, το σύστημα «ID. Light», θα περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του ID.4, ενώ για τον εσωτερικό φωτισμό οι επιβαίνοντες θα μπορούν να ρυθμίσουν ένα από τα τριάντα διαθέσιμα χρώματα!

Ναι, το Volkswagen ID.4 θυμίζει κάτι από space ship

Επίσης, η Volkswagen θα κατασκευάσει μια ειδική εξοπλιστική έκδοση, όταν λανσαριστεί το αυτοκίνητο, με τον κωδικό «1ST Max limited» - με σπορ καθίσματα και την πιστοποίηση «AGR» για τη σωστή στάση του σώματος.

To κλειδί-έργο τέχνης του Volkswagen ID.4

Τι άλλο γνωρίζουμε; Το ID.4 θα έχει αρκετά ευρύχωρο εσωτερικό, επειδή οι μπαταρίες του θα βρίσκονται στο πάτωμα της πλατφόρμας «MEB», και οι πίσω επιβάτες θα κάνουν… πάρτι. Επίσης, στο πορτμπαγκάζ θα χωρούν 543 λίτρα αποσκευών.

Η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η παραγωγή του ID.4 έχει ξεκινήσει ήδη στο εργοστάσιο της Volkwagen στο Zwickau - γερμανικό κρατίδιο της Σαξονίας. Οι πωλήσεις του στην Ευρώπη αναμένεται να αρχίσουν πριν από το τέλος του 2020, ενώ -φυσικά- δεν υπάρχει καμία πληροφορία, προς το παρόν, για το πόσο θα κοστίζει.

Το Volkswagen ID.4 είναι βγαλμένο από τον νέο πλανήτη της ηλεκτροκίνησης
Volkswagen ID.4