Auto|07.09.2020 12:10

Εγινε και αυτό: Η BMW συγχαίρει τη Mercedes για τη νέα S-Class

Newsroom

Εδώ και χρόνια, BMW και Mercedes-Benz «επικοινωνούν» μέσω διαφημιστικών, τρολάροντας η μία την άλλη, στον πιο υγιή ανταγωνισμό που έχεις δει ποτέ μεταξύ αυτοκινητοβιομηχανιών. Κατά καιρούς, τα τμήματα marketing των δύο εταιρειών έχουν κυκλοφορήσει αντίστοιχες καμπάνιες που αντιμετωπίζουν την εξέλιξη στους τέσσερις τροχούς με βαθύτατο χιούμορ – εντάξει, κάποιες φορές και με διάθεση light or heavy αιχμών.

Αυτή τη φορά, το τμήμα marketing της BMW δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την πρεμιέρα της Mercedes-Benz S-Class. Έτσι, δημοσίευσε στο Instagram ένα μικρό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί το αντίπαλον δέος, το δικό τους «παιδί», η BMW 7 Series.

Το βίντεο ξεκινά με την επιγραφή "Nice S" και έναν δρόμο αντίστοιχου σχήματος – το γνωστό «εσάκι» που λατρεύουν οι petrolheads. Μετά, γίνεται ζουμ στη λιμουζίνα της BMW, θυμίζοντας πως η εταιρεία από τη Βαυαρία είχε πάντα μια οδηγοκεντρική προσέγγιση. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, εξυψώνοντας τον ανταγωνισμό: «Έι, καλή δουλειά, Mercedes-Benz. Κι εμείς είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του S ... ;)».

Λογικά, τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε την αντίστοιχη απάντηση της Merc!

T
BMWMercedes