Auto|14.09.2020 20:41

MINI Cooper S: Αυτή είναι η ανανεωμένη έκδοση του 2021

Newsroom

Η σημερινή τρίτη γενιά του MINI Cooper S (F55/F56) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επτά χρόνια πριν, το 2013, ενώ δυο χρόνια πριν, το 2018, είχε κάνει ένα περιορισμένο, αλλά ουσιώδες facelift.

Τώρα, η ανανεωμένη έκδοση του Cooper S, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, εμφανίστηκε στην Ολλανδία και, μάλιστα, δίχως ίχνος καμουφλάζ. Ας είναι καλά η κατασκοπευτική φωτογραφία η οποία δημοσιεύτηκε από την ισπανική ιστοσελίδα CochesPias, στο insta. Εκεί φαίνεται πως ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας περιλαμβάνει άλλη γρίλια από την τωρινή, ότι θα είναι «ντυμένη» με μαύρο γυαλιστερό πλαίσιο, ενώ η εσωτερική επιφάνεια θα είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος. Αντίστοιχα, σε σχέση με το υπάρχον, εκεί που βρίσκονται τώρα οι προβολείς ομίχλης θα υπάρχουν δύο πλευρικές εισαγωγές αέρα, ενώ τα στρογγυλά φώτα θα έχουν πιο σκούρα απόχρωση. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια φωτογραφία, νέο θα είναι και το σχέδιο των τροχών, διαθέτοντας επτά ακτίνες. Δεδομένο θεωρείται πως θα υπάρξουν μικρές αλλαγές και στον πίσω προφυλακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ανανέωση με τις αισθητικές, κυρίως, επεμβάσεις έχουν ως στόχο να διατηρήσουν το συγκεκριμένο μοντέλο updated στην επικαιρότητα των πωλήσεων. Σκοπός είναι να κρατηθεί ζωντανό το αγοραστικό ενδιαφέρον μέχρι να έρθει η στιγμή και να παρουσιαστεί η νέα, τέταρτη γενιά MINI Cooper, με το “S” ως έμβλημα πάνω στη σιλουέτα του.

T
MINI Cooper S