Auto|09.10.2020 14:39

Κορονοϊός: Η Mazda δωρίζει από ένα MX-5 100th Anniversary Special Edition σε 50 ήρωες

Σπύρος Σεραφείμ

Το τμήμα της Mazda με έδρα τη Βόρεια Αμερική ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα νέο πρόγραμμα το οποίο ονομάζεται «Mazda Heroes - Honoring The Human Spirit. Σκοπός του είναι να αποδώσει τιμές στο ανθρώπινο πνεύμα και να επιβραβεύσει πενήντα ανθρώπους, πενήντα ήρωες της καθημερινότητας -όπως η ίδια τους χαρακτηρίζει- οι οποίοι κάθε λεπτό δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Ετσι, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, όσοι θέλουν, μπορούν να στείλουν τις ιστορίες τους -μέσω βίντεο, μικρής διάρκειας- στη Mazda η οποία θα επιλέξει τις 50 καλύτερες. Στις 2 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το autoblog.com, θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών και κάθε ένας από αυτούς θα παραλάβει από ένα -αν μη τι άλλο, συλλεκτικό- MX-5 100th Anniversary Special Edition.

Για να μη γίνουν οι εύκολοι συνειρμοί, η φίρμα τονίζει πως αυτή η σκέψη δεν είναι αποκλειστικά εστιασμένη στους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας και γι’ αυτό υπογραμμίζει ότι όσοι θα στείλουν τις ιστορίες τους δεν πρέπει -υποχρεωτικά- να είναι εργαζόμενοι μόνο στον υγειονομικό τομέα.

Ο Αμερικανός συγγραφέας Χένρυ Μίλλερ είχε γράψει ότι «ο κανονικός άνθρωπος εμπλέκεται στη δράση. Ο ήρωας δρα. Βασική διαφορά». Και είναι βέβαιο ότι στη μάχη με τον κορονοϊό έχουμε να δούμε ακόμα πολλούς ήρωες δίπλα μας.

MazdaΚορονοϊόςMazda MX-5