Auto|17.12.2020 14:32

Μεγάλος διαγωνισμός του ethnos.gr: Κερδίστε ένα T-Roc της Volkswagen με SMS

Newsroom

To Volkswagen T-Roc γεννήθηκε ηγέτης και ήρθε για να αλλάξει τα πάντα στην κατηγορία των SUV. Με εκφραστική σχεδίαση, αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης και υψηλή ποιότητα κατασκευής μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το T-Roc καταφέρνει να ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς. Tο T-Roc με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης.  

volkswagen.gr

Παράλληλα, το T-Roc είναι ιδανικό για εσένα που η μονοτονία δεν σου ταιριάζει, αφού μπορείς να συνδυάσεις το χρώμα της επιλογής σου με ένα διαφορετικό χρώμα για την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέφτες και την κολόνα Α.

volkswagen.gr
volkswagen.gr

Επιπλέον, το SUV της Volkswagen, ξεχωρίζει ημέρα και νύχτα, με την σχεδίαση των φώτων του. Τα φώτα ημέρας LED χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία φλας τραβούν τα βλέμματα ιδιαίτερα στις στροφές ή κατά την αλλαγή λωρίδας και σε συνδυασμό με τους προβολείς αλογόνου έχουν γραμμική σχεδίαση. 

volkswagen.gr
volkswagen.gr

Το ethnos.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσουν ένα Volkswagen T-Roc αξίας 23.200 ευρώ!

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση: Στέλνετε  ΕΘΝΟΣ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 14980 

ΧΡΕΩΣΗ: 2,99€/SMS με ΦΠΑ - Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού

Lexitel: Εξυπηρέτηση πελατών: 2111885511

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις: 26 Δεκεμβρίου 2020

Καλή επιτυχία! 

διαγωνισμόςVolkswagen T-RocVolkswagen