Auto|05.12.2020 21:53

Formula 1: Ο Μπότας την pole position, ο Ράσελ τις εντυπώσεις στο Μπαχρέιν

Newsroom

Ο 22χρονος Τζορτζ Ράσελ, ο οποίος πήρε προσωρινή μεταγραφή από τη Williams, κάλυψε το κενό του ασθενούς Λιούις Χάμιλτον που νοσεί με κορονοϊό, και ήταν εξαιρετικός καθώς κέρδισε τις εντυπώσεις τερματίζοντας δεύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές στο γκραν πρι του Μπαχρέιν για το πρωτάθλημα της Formula 1. Κυρίαρχος όμως ήταν ο έτερος οδηγός της Mercedes, Βάλτερι Μπότας, που πήρε την pole position.

Τρίτος έμεινε ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull. Εξαιρετικός ήταν και ο Σαρλ Λεκλέρκ που τερμάτισε τέταρτος με τη Ferrari ενώ ακολούθησαν οι: Πέρεζ, Κβίατ, Ρικιάρντο, Σάινθ, Γκασλί και Στρολ. 

Οπως φάνηκε στις κατατακτήριες ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός και διαφορετικός συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους καθώς πρόκειται για μια πίστα που έχει διαμορφωθεί για γύρους 53-54 δευτερολέπτων κάτι που συνεπάγεται μικρότερη απόσταση ανά γύρο αλλά τεράστιο κυκλοφοριακό κομφούζιο και πολύ μεγάλες ευθείες. Ο προτελευταίος αγώνας της σεζόν είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (6/12) στις 7.10 το απόγευμα.

 

MercedesΜαξ ΦερστάπενGP ΜπαχρέινΤζορτζ ΡάσελΒάλτερι ΜπόταςFormula 1