Auto|18.02.2021 16:17

Μεγάλος διαγωνισμός του ethnos.gr: Κερδίστε ένα Jeep Renegade με ένα SMS

Newsroom

Άνεση, δύναμη, δυνατότητες ψυχαγωγίας και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας με ανανεωμένη εξωτερική όψη. Το Jeep Renegade Sport έχει όλα όσα επιθυμείτε, από το εξατομικευμένο ταμπλό, μέχρι τα premium καθίσματα. Οι προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας και άνεσης περιλαμβάνονται στάνταρ σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού. Από τους ανανεωμένους τροχούς έως τα νέα φώτα LED, το Jeep Renegade παραμένει σύγχρονο και διαχρονικό.

Παράλληλα, με κορυφαία ευρυχωρία, την πρακτικότητα ενός μεγάλου χώρου αποσκευών, πολλές έξυπνες θέσεις για αντικείμενα, μεγαλύτερο εσωτερικό ύψος και πλάτος στην κατηγορία του, το Jeep Renegade διαθέτει το χώρο και όλη την άνεση που αναζητάτε. Το Jeep Renegade είναι σχεδιασμένο προκειμένου να προσφέρει περισσότερες από 60 κατ' επιλογή δυνατότητες ασφάλειας και προστασίας, μεταξύ αυτών και Forward Collision Warning-Plus, LaneSense Departure Warning-Plus, Adaptive Cruise Control, Park Sense, Blind Spot Monitoring, Rear Cross-path detection Traffic Sign Recognition και Intelligent Speed Assist.

Το ethnos.gr, σε συνεργασία με το OPEN, δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσουν ένα Νέο Jeep Renegade, έκδοση Sport, 1.000 κυβικών με 120 άλογα!

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση: Στέλνετε  ΕΘΝΟΣ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 14980 

ΧΡΕΩΣΗ: 2,99€/SMS με ΦΠΑ - Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού

Lexitel: Εξυπηρέτηση πελατών: 2111885511

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις: 14 Μαρτίου 2021

Καλή επιτυχία! 

διαγωνισμόςJeep Renegade