Auto|02.02.2019 08:11
H Mitsubishi Motors δημιουργεί κάτι νέο για τη Γενεύη
Νίκος ΛουπάκηςΤο νέο της δημιούργημα, το οποίο θα διαθέτει περισσότερα στοιχεία “SUV” και “EV” (δηλαδή από τα δημοφιλή οχήματα ελευθέρου χρόνου και από τα ηλεκτρικά οχήματα, αντίστοιχα), περισσότερες τεχνολογίες και περισσότερο στυλ πρόκειται να αποκαλύψει σε μερικές βδομάδες από σήμερα η Mitsubishi Motors.
Πρόκειται για το MITSUBISHI ENGELBERG TOURER – ένα αυτοκίνητο με όνομα εμπνευσμένο από την άγρια ομορφιά μιας Αλπικής πόλης με πλούσια παράδοση στο χώρο του αθλητισμού - το οποίο θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης* στις 5 Μαρτίου.
Επίσημες ημέρες Τύπου είναι οι 5 & 6 Μαρτίου, ενώ η Έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από 7 έως 17 Μαρτίου.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.gims.swiss.
Διαβάστε ακόμη
- Χειροκροτήματα μετά τα ισόβια για τον θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι - Οργή για τις χυδαιότητες συγγενών του καταδικασθέντα
- «Παρακαλούσε για μια φωτογραφία μαζί μου»: Διπλωματικό επεισόδιο μετά τις δηλώσεις Τραμπ για Μελόνι
- Θρίλερ με την αγνοούμενη από την Κρήτη: Εξαφανίστηκε ο ενοικιαστής που θεωρείται ως βασικός ύποπτος
- Η ηρωίδα φύλακας του ζωολογικού κήπου που πήδηξε από ύψος 5 μέτρων για να σώσει τον 3χρονο από τον κροκόδειλο