Auto|24.07.2022 08:10

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα στο ανανεωμένο Kia XCeed;

Newsroom

Η Kia αποκάλυψε το ανανεωμένο XCeed και η ελληνική αντιπροσωπεία προέβη ήδη στην ανακοίνωση των τιμών και των επίπεδων εξοπλισμού στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το νέο μοντέλο στην χώρα μας από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Εξωτερικά το νέο XCeed έχει αποκτήσει πιο επιθετική σχεδίαση χάρη στα νέα φώτα LED, στους νέους προφυλακτήρες και σε μια πιο λεπτή γρίλια εμπρός. O ψηφιακός πίνακας οργάνων διαγωνίου 12,3" και η οθόνη του συστήματος infotainment των 10,25" έχουν αποκτήσει νέα γραφικά. Ορισμένοι φυσικοί διακόπτες στο φρεσκαρισμένο Kia ΧCeed έχουν ανασχεδιαστεί, με το εργοστάσιο ισχυρίζεται ότι στην καμπίνα γίνεται χρήση υλικών υψηλής ποιότητας.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Kia ΧCeed συναντάμε τον κινητήρα τούρμπο των 1,5 lt, απόδοσης 160 PS, που συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα 48V. Στον τομέα των ντίζελ κινητήρων βρίσκεται ένα μοτέρ 1,6 λίτρων και 136 PS που και αυτό συνεργάζεται με ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν και για τα δύο σύνολα ανάμεσα σε ένα 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη και σε ένα 6άρι χειροκίνητο σασμάν iMT.

 Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Kia