Auto|13.03.2019 10:47
Ανανεωμένο επανέρχεται το Renault Twingo
Νίκος ΛουπάκηςΠιο ραφιναρισμένο, αλλά πάντα διατηρώντας τον fun και νεανικό του χαρακτήρα και την εξαιρετική ευελιξία (ακτίνα κύκλου στροφής μόλις 4,3 μέτρα) που αποτελεί σημείο αναφοράς, το Twingo επανέρχεται ανανεωμένο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.
Το νέο μικρό της Renault εφοδιάζεται με τρεις βενζινοκινητήρες (SCe 65, SCe 75 & TCe 95), αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Efficient Dual Clutch - EDC) και εκμοντερνίζεται, φρεσκάροντας την αισθητική του.
Εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης, ενώ επωφελείται και από τις πιο σύγχρονες καινοτομίες στο πεδίο της συνδεσιμότητας, αποτελώντας, πλέον, ενεργό κομμάτι του νέου οικοσυστήματος Renault EASY CONNECT.
Διαβάστε ακόμη
- Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»