Auto
|
26.06.2023 20:30
Πάνω από 2.000 παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κρήτη από τις 18 έως τις 24 Ιουνίου
NewsroomΗ υπερβολική ταχύτητα ήταν η συχνότερη παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που βεβαιώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων από τις 18 έως τις 24 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε οχήματα και οδηγούς, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, όπου ελέγχθηκαν συνολικά 9.235 οχήματα και βεβαιώθηκαν 2.068 παραβάσεις, ως ακολούθως:
Υπερβολική ταχύτητα 337, μη χρήση προστατευτικού κράνους 201, μη χρήση ζώνης ασφαλείας 107, οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 48, χρήση κινητού τηλεφώνου 46, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 38, αντικανονικό προσπέρασμα 40, αντικανονικοί ελιγμοί 67, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 17, λοιπές παραβάσεις 1.167.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης