Auto|01.01.2024 20:31
Θεσσαλονίκη: Η τροχαία έκοψε 815 κλήσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
NewsroomΠερισσότερες από 800 κλήσεις βεβαίωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο των ελέγχων για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξασφάλιση ποιότητας ζωής των πολιτών.
Από τους εντατικούς τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν χθες, Κυριακή, βεβαιώθηκαν συνολικά 815 παραβάσεις, 531 εκ των οποίων αφορούν σε παραβίαση του ορίου ταχύτητας.
'Οπως αναφέρει η Διεύθυνση Τροχαίας, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλα τα οδικά δίκτυα του νομού Θεσσαλονίκης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Διαβάστε ακόμη
- Αδιάκοπη η μάχη με τις φλόγες: «Φουντώνει» το μέτωπο στο Πόρτο Γερμενό, συναγερμός και στη Φωκίδα - Live εξελίξεις
- Εξανάγκαζαν 57 ανθρώπους σε εργασία και τους κρατούσαν τα διαβατήρια - Συνελήφθη ο «επιστάτης»
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει στο πειθαρχικό γιατρούς από το Δαφνί - Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν «εκφοβισμό»
- Parov Stelar στο ethnos.gr: «Οι Έλληνες αναγνωρίζουν αμέσως την ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω»