Auto|29.03.2019 13:05

100 χρόνια ιστορίας: Η Citroen γιορτάζει και προσφέρει…

Newsroom

Έναν αιώνα δυναμικής πορείας συμπληρώνει φέτος η Citroën και γιορτάζοντας τόσο τις καινοτομίες που την καθιέρωσαν όσο και τις επιτυχίες της στοWRC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι) ανακοίνωσε το καινούργιο πακέτο προσφορών «ΠΡΙΜ 100».

Η Citroen, λοιπόν, γιορτάζει 100 χρόνια καινοτομίας, άρρηκτα συνδεδεμένα με βασικά χαρακτηριστικά του DNA της όπως η κορυφαία άνεση. 100 χρόνια ιστορίας με συνεχή εξέλιξη και δημιουργικότητα που ξεπερνά κάθε πρόκληση. Η διαρκής πρόοδος αντανακλά την επιτυχία της Citroën, που εκτός των άλλων είναι η μόνη εταιρεία που ξεπέρασε τις 100 νίκες στο WRC, σηματοδοτώντας νέο ορόσημο για το πιο δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα Ράλι στον κόσμο.

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων της, αλλά και την επίτευξη των 100 νικών στο WRC, η γαλλική εταιρία προσφέρει μοναδικά προνόμια μέσα από το νέο πρόγραμμα “ΠΡΙΜ 100”, που δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί ακόμα και τις απαιτητικές περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ΠΡΙΜ 100, προσφέρει όλα τα άμεσα διαθέσιμα καινούργια μοντέλα, με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2, σε ειδικές τιμές, με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις και με 5 χρόνια εγγύηση!

Η Citroën προσφέρει τον πιο προσιτό τρόπο απόκτησης καινούριου αυτοκινήτου.

Citroen