Auto|30.04.2019 13:21

Ανοιξιάτικες προσφορές από Citroen και Peugeot

Newsroom

Το πρόγραμμα “Spring Smile Days”, βάσει του οποίου όλα τα νέα της μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα με 5ετή εγγύηση, προνομιακή χρηματοδότηση που περιλαμβάνει 36 άτοκες δόσεις και ειδικές τιμές ανάλογα την έκδοση, έθεσε σε εφαρμογή η Citroën.

Μέχρι, λοιπόν, τις 10 Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά αυτή απευθυνόμενοι στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Citroën. Πληροφορίες μέσω του διαδικτύου παρέχονται στη διεύθυνση Spring Smile Days by Citroen.

Με αντίστοιχο τρόπο κινείται και η Peugeot με ειδικές τιμές σε όλα τα μοντέλα της στο πλαίσιο του γενικότερα καθιερωμένου ανοιξιάτικου δεκαημέρου προσφορών – τις λεγόμενες ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Έτσι από την Πρωτομαγιά μέχρι και το Σάββατο 18 Μαΐου, στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά και  επαγγελματικά μοντέλα της Peugeot με όφελος έως 6.300 ευρώ - για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, σε ευρεία όμως γκάμα εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι προσφορές “Spring Sales” ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008.

προσφορέςCitroenPeugeot