Auto|27.10.2018 08:39

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 στο Ελληνικό

Νίκος Λουπάκης

Οι πύλες της έκθεσης, που φέτος ονομάζεται επισήμως «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», θα ανοίξουν για το κοινό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου.

Την Αυτοκίνηση, που φέτος θα πραγματοποιηθεί σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, καθώς το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου έκλεισε με αύξηση των πωλήσεων κατά 23,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα - ποσοστό που αντιστοιχεί σε 79.179 καινούργια αυτοκίνητα - αγκαλιάζουν οι περισσότεροι Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.).

Ήδη, έχουν δηλώσει συμμετοχή οι περισσότερες μάρκες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen, Volvo.

Η Αυτοκίνηση λειτουργεί παραδοσιακά ως βαρόμετρο για τον κλάδο του αυτοκινήτου και δίνει σε χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα που διατίθενται ή πρόκειται να έρθουν σύντομα στη χώρα μας και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην αγορά. Δίνει επίσης την ευκαιρία στους υποψήφιους αγοραστές να συγκρίνουν - με μία επίσκεψη - τα αυτοκίνητα που τους ενδιαφέρουν, πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν στην αγορά ενός καινούριου ΙΧ. Σημειώνεται ότι στην Αυτοκίνηση αναμένεται να παρουσιαστούν και τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα που θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι φέτος, θα υπάρχει αναβάθμιση των TEST DRIVES, ενώ παράλληλα θα προστεθούν 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, που θα δώσουν ιδιαίτερο χρώμα σε όλη την έκθεση. Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ.

Η ΕΚΟ μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, η εταιρία με το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην ελληνική επικράτεια το οποίο αριθμεί πάνω από 900 πρατήρια, θα είναι μέγας χορηγός της έκθεσης και θα συμμετέχει σε αυτήν για πρώτη φορά με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα που θα παρουσιάζουν όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων και λιπαντικών της.

Σημειώστε ότι στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται ημερίδα με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον - Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ημερίδα που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού.

Το «ΕΘΝΟΣ» ως χορηγός επικοινωνίας, θα δώσει το παρών στην τόσο σημαντική για το χώρο του αυτοκινήτου έκθεση, με δικό του περίπτερο στο οποίο θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό.

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: € 6,00 - Μειωμένο Εισιτήριο (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών): € 3,00 - Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν. Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και αντίστοιχου δικαιολογητικού για τα εκπτωτικά εισιτήρια.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 15.00 – 21.00

Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 21.00

Πληροφορίες: 210-2626267

www.autokinisiexpo.gr

Οδηγίες πρόσβασης

Με λεωφορείο

Α2 Ακαδημία / Βούλα (μέσω Αμφιθέας) - (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)

A1 Πειραιάς / Βούλα (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)

140 Πολύγωνο / Γλυφάδα (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)

Με τραμ

Πράσινη γραμμή (Νο 5) Σύνταγμα-Βούλα.

Μπλε γραμμή (Νο3) ΣΕΦ-Βούλα.

Σύνδεση με Mετρό στον σταθμό Σύνταγμα & στον σταθμό Νέος Κόσμος.

Σύνδεση με Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο στον σταθμό Π. Φάληρο.

Αποβίβαση στη στάση 2η Αγ. Κοσμά - περνάτε από την πεζογέφυρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Με αυτοκίνητο

Από παραλιακή (Λεωφ. Ποσειδώνος), στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στρίβετε αριστερά (αριστερά ή δεξιά, ανάλογα αν κινείστε προς ή από Γλυφάδα) στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.

έκθεση αυτοκινήτουΑυτοκίνηση ΕΚΟ 2018