Auto|19.06.2019 12:20

Smart urbanshadow: Συλλεκτική έκδοση

Νίκος Λουπάκης

Η smart είναι η μοναδική μάρκα που προσφέρει όλη τη γκάμα μοντέλων της τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και με ηλεκτροκινητήρες – και καθώς η νέα εποχή προτάσσει την ηλεκτροκίνηση η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται να παίξει το δικό της, σημαντικό ρόλο σε αυτή τη φάση.

Εν προκειμένω, η έκδοση urbanshadow βασίζεται στη γραμμή passion και προσφέρεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων twinamic και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 cc απόδοσης 71 ίππων (52kW) και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 cc απόδοσης 90 ίππων (66kW).

Συνοδεύεται δε από το σπορ πακέτο “Sleek Style” που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, χαμηλωμένη κατά 10 mm σπορ ανάρτηση, δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με paddles για την αλλαγή ταχυτήτων και σπορ πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα. Ενώ κατά περίπτωση συνδυάζεται με το πακέτο εξοπλισμού  “Technology”που περιλαμβάνει αυτόματο σύστημα κλιματισμού με σύνθετο φίλτρο ενεργού άνθρακα και smart Media-System με οθόνη αφής 17,8 cm (7"), θύρα AUX-/USB, φωνητικό χειρισμό, Bluetooth®, Mirror-LinkTM, audio streaming για μετάδοση μουσικής, MirrorLink® καθώς και σύστημα πλοήγησης με χάρτες ολόκληρης της Ευρώπης.

Πρόκειται για ένα πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητο με “BRABUS” χαρακτηριστικά στην εξωτερική του εμφάνιση (μπροστινή αεροτομή BRABUS και πίσω διαχύτης BRABUS) που προσφέρεται σε προνομιακή τιμή και διατίθεται και στις τρεις εκδόσεις του μοντέλου: coupé, cabrio και forfour.

smart