Auto|27.06.2019 15:25

Αυτά είναι τα οφέλη των plug-in υβριδικών αυτοκινήτων

Newsroom

Τα plug-in υβριδικά μοντέλα BMW προσφέρουν σημαντικά οφέλη έναντι των οχημάτων με παραδοσιακό σύστημα κίνησης. Επιπλέον, συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών ρύπων και των θορύβων από την κυκλοφορία στις πόλεις, δείχνοντας περιβαλλοντολογικό χαρακτήρα.

Η χρήση της ηλεκτροκίνησης είναι πολύ περισσότερο οικονομική από τη χρήση βενζίνης ή diesel, εάν το όχημα φορτίζεται στο σπίτι ή στη δουλειά. Επίσης υπάρχει πάντα η σωστή θερμοκρασία στην καμπίνα είτε μέσω του βοηθητικού καλοριφέρ είτε μέσω του συστήματος κλιματισμού.

Επιπλέον, σε αυτά τα μοντέλα η μπαταρία φορτίζεται όταν χρησιμοποιούνται τα φρένα, ενώ στα συμβατικά αυτοκίνητα, απλά παράγεται θερμότητα και τα φρένα φθείρονται. Επίσης, τα plug-υβριδικά αυτοκίνητα προσφέρουν καλύτερη οδηγική απόλαυση μέσω ηλεκτροκίνησης στην πόλη και κλασική οδηγική απόλαυση σε μεγάλες αποστάσεις. 

Παράλληλα, επειδή τα plug-in υβριδικά οχήματα μπορούν να λειτουργούν χωρίς να εκπέμπουν ρύπους, έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε πολλές περιβαλλοντικές ζώνες, ενώ δικαιούνται προνόμια στάθμευσης και εκπτώσεις στα τέλη διοδίων.

υβριδικάBMW