Auto|28.06.2019 16:16

Ηλεκτρικό Ford Mustang! Το αυτοκίνητο όνειρο που συνδυάζει τεχνολογία και άγρια ομορφιά

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν απέκτησε το δικό του Tesla ήταν τόσο ενθουσιασμένος όταν η μεγάλη του επιθυμία έγινε πραγματικότητα που ανέβασε βίντεο στο Youtube για να δείξει τη χαρά του.

Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα αποτελούν όνειρο για πολλούς καθώς οι τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτουν θυμίζουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το μεγαλύτερο προτέρημά τους. Το γεγονός πως δεν χρειάζονται καύσιμα για να λειτουργήσουν αλλά χρησιμοποιούν μπαταρίες που φορτίζουν με ηλεκτρική ενέργεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον και την οικονομία.

Οι επιλογές βέβαια στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι πολλές όπως σε αυτά με συμβατικό χαρακτήρα, κάτι που αρκετοί λάτρεις των τεσσάρων τροχών θα επιθυμούσαν. Σε αυτό το "θέλω" απαντάει η Ford παρουσιάζοντας αυτό το μήνα το πρώτο ηλεκτρικό Ford Mustang.

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει πριν την έκθεση στο Goodwood της Αγγλίας, έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού καθώς η παραδοσιακή ομορφιά έχει συνδυαστεί άψογα με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, με το αποτέλεσμα να είναι ονειρικό.

Fordηλεκτρικά αυτοκίνηταTesla