Auto|15.07.2019 23:07

Η Ιρίνα Σάικ «φόρτισε» τις μπαταρίες της Formula E στη Νέα Υόρκη

Newsroom

O χωρισμός της με τον Mπράντλεϊ Κούπερ - με τον οποίο έχει αποκτήσει την 2χρονη Λι - δεν φαίνεται να έχει κοστίσει στην Ιρίνα Σάικ.

Το σούπερ μόντελ της Victoria's Secret και της Intimissimi έκανε εκρηκτική εμφάνιση στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Formula E που διεξάγεται αποκλειστικά με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

«Φώτισε» τη Νέα Υόρκη

Η 33χρονη καλλονή από το Γιαμαζελίνσκ της κεντρικής Ρωσίας έλαμψε με την παρουσία της και «φώτισε» το νέο είδος αγώνων που ενθαρρύνει την ηλεκτροκινούμενη αυτοκίνηση.

T

Η καλύτερη του... Αγκάγκ

Η Σάικ έβγαλε τα ψηλοτάκουνα και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο ασφαλείας  BMW i8 με τον μέντορα και προπονητή της Formula E Αλεχάντρο Αγκάγκ.

T

Ενθουσιασμένη η Σάικ από την εμπειρία μοιράστηκε τις φωτογραφίες και τον ενθουσιασμό της με 12,5 εκατομμύρια θαυμαστές της στα social media, γράφοντας «βάλε τη ζώνη σου με την Ρωσίδα οδηγό» και «ποιος χρειάζεται παπούτσια για οδήγηση;».

Το δαντελωτό μαύρο μπούστο

Τα αυτοκίνητα Formula E μπορούν να φτάσουν στις μέγιστες ταχύτητες περίπου 280 χιλιόμετρα την ώρα που είναι αρκετά μικρότερες από τα αντίστοιχα αυτοκίνητα της F1 που τροφοδοτούνται με βενζινοκίνητους κινητήρες.

T

Ο Γάλλος Γιαν Έρικ Βερνιέ κατέκτησε τον τίτλο στον αγώνα της Νέας Υόρκης και μάλιστα μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε, ενώ η Σάικ παρέστη και στις πανηγυρικές εκδηλώσεις των νικητών φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο δαντελένιο φόρεμα.

Νέα ΥόρκηΙρίνα ΣάικFormula EMπράντλεϊ Κούπερ