Auto|25.09.2019 17:10

Peugeot: Επέκταση δικτύου και αύξηση εταιρικών πωλήσεων

Νίκος Λουπάκης

Η πρώτη είδηση έχει να κάνει με την ένταξη, από την 1η Αυγούστου, της Peugeot Autoone, στον Άγιο Θωμά - δίπλα στο γνωστό «δαχτυλίδι» της Λεωφόρου Κηφισίας στο Επίσημο Δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Γαλλικής μάρκας που αναμένεται να διευκολύνει τους κατόχους μοντέλων της Peugeot που ζουν και κινούνται στα βόρεια προάστια. 

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ. και πολλές θέσεις εργασίας για την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών, η μονάδα πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η μαμά-εταιρία για την άρτια συντήρηση των μοντέλων της Peugeot. Επιπλέον, η Peugeot Autoone στον Άγιο Θωμά διαθέτει μεγάλο στόλο αυτοκινήτων εξυπηρέτησης, προσφέρει δωρεάν τεχνικούς ελέγχους, παρέχει εκπτώσεις σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών και προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά – αλλά και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας για κάθε εργασία που διενεργεί.

Η άλλη, ευχάριστη για την Peugeot είδηση έχει να κάνει με την άνοδο κατά 30% των εταιρικών πωλήσεων στο πρώτο εννιάμηνο του 2019, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2018 - και εδώ έχουμε να κάνουμε με μία συνεχή ανοδική πορεία που την έχει πλέον καθιερώσει σε μία από τις πρώτες θέσεις των συνολικών ταξινομήσεων επιβατικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά.  Κάτι που έχει να κάνει σε ένα βαθμό με το γεγονός ότι στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων μισθώσεων, καθώς και  μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Σημειώστε πως φέτος η Peugeot κατάφερε να αποσπάσει δύο ευρωπαϊκές διακρίσεις από το θεσμό COMPANY CAR TODAY (CCT 100) η οποία βραβεύει τα καλύτερα αυτοκίνητα του εταιρικού καναλιού πώλησης. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε το 5008 ως το “SUV της χρονιάς” και το νέο Rifter ως το “MPV της χρονιάς” αντίστοιχα.

Peugeotαγορά αυτοκινήτουεταιρικές πωλήσεις