Auto|27.09.2019 12:18

Renault: χορηγός του «Greece Race for the Cure®», ενάντια στον καρκίνο

Newsroom

H Renault έχει φέτος την χαρά και την τιμή να συμμετάσχει, ως βασικός χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure®, τον συμβολικό αγώνα Δρόμου 10χλμ. & 5χλμ. και Περιπάτου 2χλμ. που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», που διοργανώνεται στην Ελλάδα από το 2009 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής", με την έγκριση της οργάνωσης  Susan G. Komen® και πλέον και ως ιδρυτικό μέλος του Think Pink Europe®.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός Αθηναίος street artist YIAKOU, θα φιλοτεχνήσει live, με το δικό του μοναδικό τρόπο, ένα έργο με κεντρικό μήνυμα το «Passion for Life». Στόχος είναι να αποτυπωθεί και να διαδοθεί το αισιόδοξο μήνυμα ότι το «Πάθος για Ζωή» υπερνικά κάθε δυσκολία. Μπροστά στο έργο του YIAKOU θα έχουν όλοι οι επισκέπτες την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, μεταφέροντας μια σειρά από ξεχωριστά θετικά μηνύματα μέσα από τα social media σε όλο τον κόσμο.

Το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με αφετηρία το Ζάππειο σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®. Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών. Στο πλαίσιο του Greece Race for the Cure® πραγματοποιούνται πολλές παράλληλες δράσεις, για την  προαγωγή της υγείας γενικότερα αλλά και την ανάδειξη της δύναμης των γυναικών που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού, τόσο κατά την ημέρα του αγώνα όσο και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε μία γιορτή ζωής. Από τα καθαρά έσοδα του αγώνα χρηματοδοτούνται κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Ζάππειοκαρκίνος του μαστούRenaultRenault Twingo