Auto|01.10.2019 13:07

Νέο Toyota C-HR: Περισσότερο υβριδικό και συνδεδεμένο

Νίκος Λουπάκης

Η εισαγωγή στη γκάμα του Toyota C-HR του κινητήρα 2.0L Hybrid Dynamic Force με ισχύ 184 hp έρχεται να προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις συνδυασμένες με υψηλή απόδοση στο ιδιαίτερα επιτυχημένο ιαπωνικό SUV. Από την άλλη, διαθέσιμο είναι το γνωστό, αλλά βελτιωμένο πλέον, υβριδικό σύνολο 1,8 λίτρων με 122 ίππους, παρέχοντας στους πελάτες του C-HR την επιλογή δύο διαφορετικών υβριδικών επιλογών. Οι εκπομπές CΟ2 που ξεκινούν από 109 g/km για το μοντέλο των 1,8 λίτρων και από 118 g/km για το δίλιτρο. (Πρότυπο WLTP)

Το υβριδικό 2.0 λίτρων μοντέλο επωφελείται επίσης από την ανασχεδιασμένη ανάρτηση που βελτιώνει την άνεση διατηρώντας παράλληλα τις εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά του Toyota C-HR. Όλες οι παραλλαγές διαθέτουν επίσης ένα αναβαθμισμένο πακέτο ηχομόνωσης για περαιτέρω μείωση του θορύβου της καμπίνας.

Επιπλέον, το νέο Toyota C-HR είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα πολυμέσων που περιλαμβάνει την ενσωμάτωση smartphone Apple CarPlay™ και Android Auto™. Τα φώτα έχουν επίσης αναβαθμιστεί με τεχνολογία premium LED, ενώ συνολικά το νέο Toyota C-HR παραμένει πιστό στη χαρακτηριστική σχεδιαστική του ταυτότητα με τις γραμμές τύπου coupe να δημιουργούν ένα τολμηρό στυλ που του επιτρέπουν να συνεχίσει να ξεχωρίζει.

ToyotaToyota C-HRSUVcrossover