Auto|10.02.2020 12:58

DriveGreen: Mercedes & Elpedison προωθούν την ηλεκτροκίνηση

Νίκος Λουπάκης

Η πρόταση DriveGreen Welcome προτείνει εξατομικευμένες λύσεις που αφορούν στον εξοπλισμό φόρτισης, στην παροχή ρεύματος ή στον συνδυασμό και των δυο αυτών υπηρεσιών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της Mercedes-Benz που επιλέγουν ένα ηλεκτρικό ή ένα Plug-In-Hybrid όχημα από τη γκάμα προϊόντων της μάρκας EQ.

DriveGreen Welcome Home

Στην πρόταση DriveGreen Welcome Home περιλαμβάνονται ο εξοπλισμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (wallbox), λύσεις κατανομής φόρτισης (load balancing) για την προστασία από υπερφόρτωση του ηλεκτρικού δικτύου, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της οικίας, οι υπηρεσίες εγκατάστασης, καθώς και η τεχνική υποστήριξη. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα «έξυπνων» φορτιστών, ενώ η εγκατάσταση πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς. Η προσφορά του εξοπλισμού είναι ανεξάρτητη από τον προμηθευτή ενέργειας με τον οποίο διατηρεί συμβόλαιο ο ενδιαφερόμενος.

DriveGreen Welcome Electricity

Η πρόταση  DriveGreen Welcome Electricity αποτελεί προϊόν ηλεκτρικού ρεύματος οικιακής χρήσης αποκλειστικά για τους πελάτες Mercedes-Benz & smart EQ, που έχουν επιλέξει την ELPEDISON ως προμηθευτή ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή τους, περιλαμβάνει δε χαμηλότερη τιμή ρεύματος (με χρεώσεις που δεν «τιμωρούν» την υψηλή κατανάλωση καθώς και δωρεάν kwh για τη φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος.

DriveGreen Welcome Business

Αντίστοιχα, για Εταιρικούς Πελάτες, έχει δημιουργηθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα DriveGreen Welcome Business που περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών για τις ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εταιρικών στόλων, δηλαδή την ενεργειακή επιθεώρηση των εγκαταστάσεων, τον έλεγχο επάρκειας ισχύος, τον εξοπλισμό φόρτισης και την εγκατάστασή του.

ElpedisonMercedesηλεκτρικά αυτοκίνητα