Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Παρισιού ακυρώνεται λόγω κορονοϊού
NewsroomΗ πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει και τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου. Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται η φετινή έκθεση λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων στον τομέα της υγείας.
Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί από την 1-11 Οκτωβρίου. Η έκθεση γίνεται κάθε δυο χρόνια και εναλλάσσεται με την αντίστοιχη έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
«Υπό το πρίσμα της σοβαρότητας αυτής της άνευ προηγουμένου κρίσης για την υγεία και των επακόλουθων οικονομικών της κύμα σοκ, το οποίο έπληξε σοβαρά τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, είμαστε αναγκασμένοι να το ανακοινώσουμε δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2020 στην τρέχουσα μορφή του», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.
- Μητσοτάκης: Θα πέσει περαιτέρω η τιμής της βενζίνης - 'Ελεγχοι στην αγορά για το«πάγωμα» των τιμών
- Δίκη τρίχρονου Άγγελου: Ένοχοι η μητέρα του και ο πρώην σύντροφος της - «Το παιδί κακοποιούνταν συστηματικά»
- Από αδέσποτο... ήρωας: Η συγκινητική ιστορία του Τσουνάμι, του σκύλου που διέσωσε 13 ανθρώπους στους σεισμούς της Βενεζουέλας
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Από θαύμα σώθηκε ένοικος - Αγωνία για το σκυλάκι της που αγνοείται