Βιβλίο|05.05.2020 18:33

Το «Twilight» θα έχει sequel - Η ανακοίνωση από τη συγγραφέα του βιβλίου

Newsroom

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν το «Twilight» να αποκτά sequel. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η συγγραφέας του βιβλίου, Στέφανι Μέγιερ, μέσα από την εκπομπή «Good Morning America». Η βραβευμένη συγγραφέας θα κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη διήγηση των γεγονότων από την πλευρά του Έντουαρντ Κάλεν.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που, επιτέλους, ανακοινώνω την κυκλοφορία του "Midnight Sun" στις 4 Αυγούστου. Είναι ένας τρελός καιρός τώρα και δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν η σωστή στιγμή για να κυκλοφορήσω αυτό το βιβλίο, αλλά κάποιοι από εσάς περιμένατε τόσον καιρό που δεν έμοιαζε σωστό να σας κάνω να περιμένετε κι άλλο» τόνισε η Στέφανι Μέγιερ. «Αυτή η αξέχαστη ιστορία, όπως λέγεται μέσα από την σκοπιά του Έντουαρντ, παίρνει μία νέα και αποφασιστικά σκοτεινή στροφή. Η γνωριμία του με την όμορφη, μυστηριώδη Μπέλα είναι το πιο ενδιαφέρον και ανησυχητικό γεγονός που έχει βιώσει στη μακρά ζωή του ως ένας βρυκόλακας» πρόσθεσε η εκδότρια εταιρεία Little, Brown. 

Το «Twilight» είναι ρομαντική ιστορία φαντασίας. Το μυθιστόρημα διασκευάστηκε για την μεγάλη οθόνη από την Μελίσα Ρόζενμπεργκ στα τέλη του 2007. Η ταινία γυρίστηκε κυρίως στην Ουάσινγκτον και το Όρεγκον στις αρχές του 2008, ενώ κυκλοφόρησε στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου 2008 και στις ελληνικές στις 31 Δεκεμβρίου 2008. Απέσπασε 35,7 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής. Μέχρι τις 30 Μαΐου 2009, η ταινία είχε αποσπάσει 382.133.300 δολάρια στο παγκόσμιο box office και 148.771.132 δολάρια σε DVD μόνο στην Βόρεια Αμερική. Το soundtrack κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου 2008.

sequelTwilight