Ντάνι ΝτεΒίτο: Γράφει κόμικ με πρωταγωνιστή τον Penguin
NewsroomΟ Ντάνι ΝτεΒίτο, ο οποίος υποδύθηκε τον «Πιγκουίνο» στην ταινία «Batman Returns» του 1992, πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο, αυτή τη φορά με τη μορφή κόμικ. Το GamesRadar, αναφέρει ότι ο ΝτεΒίτο γράφει μια ιστορία κόμικ με πρωταγωνιστή τον αντίπαλο του Batman στο επερχόμενο επετειακό κόμικ DC Gotham City Villains Anniversary Giant #1, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.
Με την ιστορία του «Πιγκουίνου» τιμάται η 80η επέτειος από την πρώτη εμφάνιση του κακού χαρακτήρα της σειράς «Batman». Την εικονογράφηση αναλαμβάνει ο Νταν Μόρα, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία και αποκάλυψε ποια θα είναι η μορφή του «Πιγκουίνου».
Ο «Πιγκουίνος» (Penguin) δημιουργήθηκε το 1941 για το «Detective Comics» #58 και έγινε αμέσως ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες θαυμαστών. Στην ταινία «Batman Returns» στην οποία τον ενσάρκωσε ο Ντάνι ΝτεΒίτο ο χαρακτήρας έμοιαζε αρκετά σε πιγκουίνο, ενώ επίσης είχε βόμβες και διάφορα άλλα gadgets σε σχήμα πιγκουίνου.
Στη δημιουργική ομάδα για το DC Gotham City Villains Anniversary Giant #1 θα συμμετάσχουν και άλλοι γνωστοί δημιουργοί κόμικ: Φίλιπ Κένεντι Τζόνσον, Στέφανι Φίλιπς, Τζόσουα Γουίλιαμσον, Στέφανι Φίλιπς και άλλοι.
Λάκης Λαζόπουλος: Είμαι αντίθετος στο να μην μπαίνουν ανεμβολιάστοι στα θέατρα
Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω τραγουδίστρια σε μπουάτ - Η Μυρσίνη πολιορκεί ερωτικά τον Ακύλα
Johnny Depp: Το Χόλιγουντ του γυρνάει την πλάτη μετά τον χωρισμό του από την Amber Heard
Σάββας Στρούμπου: «Η Τέχνη καλείται να αρθρώσει τον δικό της απελευθερωτικό λόγο»
- Το κατά Άδωνι «σύγχρονο» εργοστάσιο της Βιολάντα, ο Αυγενάκης ως πρόεδρος Αναπτυξιακής στο Ηράκλειο και η «σφήνα» της ΝΔ στα συνεδριακά του ΠΑΣΟΚ
- «Οι ψυχές θα μείνουν για πάντα εδώ»: Οι συγκλονιστικές στιγμές στην Τούμπα για τα αδικοχαμένα «αετόπουλα» και το τελευταίο «αντίο»
- Πώς «διαβάζει» τις δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση - Τι δείχνουν τα ψιλά γράμματα των μετρήσεων
- Κραυγή αγωνίας της δημάρχου Γαύδου: «Είμαστε αποκλεισμένοι χωρίς πλοίο, χρειαζόμαστε φάρμακα και τρόφιμα»