Βιβλίο|06.04.2023 09:44

Euphoria Fashion: Η εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της σειράς σε έναν τόμο

Newsroom

Καθώς οι θαυμαστές αδημονούν για τον τρίτο κύκλο του «Euphoria», o A24 προσφέρει στους θεατές λεπτομερή παρουσίαση της εντυπωσιακής γκαρνταρόμπας της δημοφιλούς εφηβικής δραματικής σειράς.

Το βιβλίο «Euphoria Fashion» αποτελεί καρπό συνεργασίας του A24 με τη σχεδιάστρια κοστουμιών, Χάιντι Μπίβενς και προβάλλει όλη τη διαδικασία ανάπτυξης των σήμα κατατεθέν ενδυματολογικών στυλ της σειράς.

Με εισαγωγή που υπογράφει ο Τζέρεμι Σκοτ, ο οποίος σχεδίασε φόρεμα με υπογραφή Moschino για την Κάσι Χάουαρντ (που υποδύεται στη δεύτερη σεζόν η Σίντνι Σουίνι), ο πολυτελής τόμος περιλαμβάνει συζητήσεις της Μπίβενς με τους πρωταγωνιστές, Zendaya, Χάντερ Σέιφερ και Αλέξα Ντέμι, καθώς και με τη makeup artist, Ντονιέλα Ντέιβι και τον δημιουργό της σειράς του HBO, Σαμ Λέβινσον και πρωτότυπα δοκίμια.

«Το γεγονός ότι αυτοί οι χαρακτήρες φαίνονται τόσο αληθινοί σε εμάς δεν οφείλεται αποκλειστικά στην υποκριτική (αν και είναι εξαιρετική), αλλά και στο πώς η Χάιντι κάνει πολύ απαιτητικές επιλογές όσον αφορά το ντύσιμο των χαρακτήρων» γράφει ο Σκοτ. «Έχει μια ικανότητα που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν. Εννοώ, το γεγονός ότι το γκλίτερ είναι πλέον συνώνυμο με το Euphoria – αυτό ακριβώς περιγράφω».

«Από νωρίς κατάλαβα πώς η λήψη αποφάσεων σχετικά με το τι φοράς επικοινωνούσε κάτι στον κόσμο» αναφέρει η Μπίβενς. «Τις περισσότερες φορές, βασίζομαι στο ένστικτό μου και με ενσυναίσθηση για τους χαρακτήρες και περιέργεια για την αφήγηση, καθώς και τιμή στο όραμα του σκηνοθέτη συνθέτω τις εμφανίσεις» εξηγεί.

μόδαειδήσεις τώρασειράEuphoria