Βιβλίο|26.10.2018 10:38

All about History: Η νέα προσφορά του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής!

Newsroom

Μετά την επιτυχημένη σειρά με τα βιβλία που έγιναν blockbusters κι αγαπήθηκαν από το αναγνωστικό κοινό, το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, φέρνει στους αναγνώστες του άλλη μία σειρά, που θα την αγκαλιάσουν ακόμα περισσότεροι.

Το «Αll about History», το φημισμένο ανεξάρτητο βρετανικό περιοδικό, έρχεται τώρα και στα ελληνικά, με μια πολυτελή έκδοση! Με συναρπαστικές αφηγήσεις κι εκπληκτική εικονογράφηση, το εξαιρετικό αυτό περιοδικό προσφέρει όλο το δράμα, τη δράση, τα σκάνδαλα και την αγωνία του παρελθόντος. Μέσα από τις σελίδες του, ζωντανεύει την Ιστορία και καθηλώνει τους αναγνώστες κάθε ηλικίας!

Το πρώτο περιοδικό της σειράς, κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο (27/10) με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, ενώ τα επόμενα τεύχη θα κυκλοφορούν κάθε 3η Κυριακή του μήνα.

Βασικό του χαρακτηριστικό αποτελεί η ιδανική κατανομή λόγου και εικόνας. Τα κείμενα, χαρακτηρίζονται από τη συστηματική προσπάθεια διατήρησης της ιστορικής ακρίβειας κι αλήθειας, ενώ συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό και μοντέρνο σχεδιαστικό υλικό.

Θέματα από το 1ο τεύχος

  • Μέγας Αλέξανδρος: Η στρατιωτική ιδιοφυϊα, ο οραματιστής που ενέπνευσε και οδήγησε τον ανίκητο στρατό του στην κατάκτηση του τότε γνωστού κόσμου.
  • Η Μάχη του Σαρανταπόρου: Η πρώτη νίκη του ελληνικού στρατού προελαύνοντας προς τον βορρά.
  • Δημοκρατία: Το πολίτευμα που αγωνίζεται για τη δικαιοσύνη και την ισότητα.
  • Τιτανικός: Το χρονικό της βύθισης του «αβύθιστου πλοίου».
  • Δέκα βρώμικα τεχνάσματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου: Αντιαρματικοί σκύλοι, φαγουρόσκονη και άλλα παρόμοια μέσα για την επίτευξη της νίκης.
  • Η μάχη του Μαραθώνα: Η νίκη των Αθηναίων απέτρεψε την υποδούλωση και ενίσχυσε τη νεοσύστατη δημοκρατία
  • Ρομπέν των δασών: Αναζητώντας την ιστορία μέσα από τον μύθο του λαϊκού ήρωα.

Μαζί και το People

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής θα φιλοξενεί για μία ακόμη φορά το People, το περιοδικό που εμπιστεύονται οι celebrities. Στο αυριανό (27/10) τεύχος, ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφίζεται και μιλάει αποκλειστικά στο περιοδικό!

Σάκης Ρουβάς: «Η Κάτια είναι ο έρωτας που ήρθε και τα άλλαξε όλα». Ακόμα, μιλά για το μεγάλο στόχο και το όραμα της «Ομάδας Προσφοράς».

Ετεοκλής Παύλου: Ο δολοφονική επίθεση που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, ο αθλητισμός που έδωσε νέον νόημα στη ζωή του, ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Ελένη Χατζίδου και η επιθυμία να κάνει παιδιά μαζί της.

Απόστολος Τσιτσιπάς: Ο πρώτος Ελληνας τενίστας που κερδίζει κορυφαίο διεθνές τουρνουά OPEN και η αντίδραση της μητέρας του

Nίκος Πολυδερόπουλος: Πώς από τις οικοδομές βρέθηκε με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Bανέσα Αρχοντίδου - Χριστίνα Φλαμπούρη: Δυο Ελληνίδες στο δρόμο για τις «7 Κορυφές». Δεν έχουμε συνηθίσει τις γυναίκες να παίρνουν τα βουνά. Και δη τις Ελληνίδες. Όμως πριν από λίγες εβδομάδες, δύο Ελληνίδες πάτησαν κορυφή του ψηλότερου βουνού της Ωκεανίας.