Σινεμά|26.01.2019 16:33

Η ιστορία του διάσημου serial killer Τεντ Μπάντι στο Netflix

Newsroom

Tο Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο ντοκιμαντέρ με την ιστορία ενός από τους πιο διάσημους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής. Ο τίτλος της ταινίας είναι «Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes» και βασίζεται σε ηχητικά αποσπάσματα από συνεντεύξεις που παραχώρησε ο Τεντ Μπάντι σε δύο δημοσιογράφους τη δεκαετία του 1980, εν αναμονή της εκτέλεσής του. 

Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1946. Όλη του η ζωή άλλαξε, όταν έμαθε πως η αδερφή του ήταν… η μητέρα του. Για την ακρίβεια, η γυναίκα που είχε γνωρίσει ως αδερφή του και η οποία τον περνούσε περίπου 17 χρόνια παρουσιαζόταν ως αδερφή του για να γλυτώσει την κοινωνική κατακραυγή της έφηβης μητέρας.

Από τον Ιούλιο του 1974 μέχρι τον επόμενο Ιούλιο, ο Τεν Μπάντι είχε σκοτώσει συνολικά 8 φοιτήτριες από το πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Αφού τις βίαζε, τους έλιωνε το κρανίο με λοστό ή τις στραγγάλιζε. Μετέφερε τα πτώματα σε δύσβατα σημεία του δάσους και τα έθαβε.

Τεντ Μπάντι (Φωτογραφία: AP Images)

Αργότερα, επέστρεφε ξανά και ξανά, για να κάνει σεξ με αυτά, μέχρι που αποσυντίθονταν. Μερικές κοπέλες τις αποκεφάλισε και κρατούσε τα κρανία τους στο σπίτι του σαν τρόπαια. Όλες είχαν μακριά, ίσια, καστανά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ακριβώς το ίδιο χτένισμα με την παλιά του αγάπη, την Στέφανι Μπρουκς.

Θύματα του Τεντ Μπάντι

Κανένας δικηγόρος δεν ήθελε ν’ αναλάβει την υπεράσπισή του στο δικαστήριο και έτσι ανέλαβε ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Εκτελέστηκε το 1989 και λίγο πριν πεθάνει παραδέχθηκε, επιτέλους, την ενοχή του. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τεντ Μπάντιserial killerNetflix