Σινεμά|24.04.2020 20:18

Netflix: Λάμψη, πάθη και φιλοδοξίες στο τρέιλερ του «Hollywood»

Newsroom

Η σειρά «Hollywood» του Ράιαν Μέρφι, που θα αρχίσει να προβάλλεται στο Netflix από την Πρωτομαγιά, είναι «ένα γράμμα αγάπης στη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ», αλλά και «μια βαθύτερη ματιά στην βιομηχανία του σεξ». 

Είναι, επίσης, ένα τρελό ταξίδι στο παρελθόν μιας κραταιάς βιομηχανίας που σήμερα λυγίζει και κοιτά με αβεβαιότητα το μέλλον μέσα στην πανδημία του κορονοϊού. Το τρέιλερ έχει όλα όσα υπόσχεται ο τίτλος με τη σφραγίδα του ασυμβίβαστου, διάσημου Αμερικανού παραγωγού και δημιουργού.

Επτά επεισόδια γύρισε ο Μέρφι για να παρακολουθήσουμε από την 1η Μαΐου στην πλατφόρμα streaming, τα οποία διαδραματίζονται μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς το χολιγουντιανό σύστημα ανασυγκροτείται μετά τον πόλεμο. Για έμπνευση οι συντελεστές της σειράς έψαξαν σε άγνωστες, «θαμμένες» ιστορίες του παρελθόντος - για τις γυναίκες και όχι τους άντρες που έδιναν το «πράσινο φως» στις ταινίες, για τους μαύρους καλλιτέχνες της βιομηχανίες που έπρεπε να επιτύχουν σε μια ρατσιστική εποχή και όλους εκείνους που έπρεπε να προσπαθήσουν σκληρά για να το δικό τους success story στον τόπο των ονείρων, το Χόλιγουντ.

Στο πρωταγωνιστικό καστ οι Ντάρεν Κρις, Ντέιβιντ Κόρενσγουετ, Σαμάρα Γουίβινγκ, Ντίλαν ΜακΝτέρμοντ, Τζέρεμι Πόουπ, Πάτι ΛουΠόν, Τζιμ Πάρσονς και Μοντ Άπατοου, ενώ γκεστ σταρ θα είναι, μεταξύ άλλων, οι Μίρα Σορβίνο και Ρομπ Ράινερ.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

ΠρωτομαγιάHollywoodNetflix