Σινεμά|06.04.2019 17:24

Χωρίς παρουσιαστή τα φετινά Όσκαρ;

Newsroom

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε πως ο Κέβιν Χαρτ θα είναι παρουσιαστής των 91ων βραβείων Όσκαρ. Ο κωμικός ηθοποιός, όμως, παραιτήθηκε από τη θέση δύο μέρες αργότερα, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από μια σειρά ομοφοβικών αναρτήσεων του στο Twitter που είχε κάνει στο παρελθόν και που ήρθαν ξανά στο φως.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν φέτος παρουσιαστές για πρώτη φορά από το 1989. Ο ηθοποιός Σεθ ΜακΦάρλαν, ο οποίος είχε παρουσιάσει τα βραβεία το 2013 επιβεβαίωσε την είδηση.

«Κοίτα, είναι μία δουλειά που έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω της», ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός στο Entertainment Weekly. «Και αν κάνεις κάτι που είναι τόσο στο επίκεντρο της προσοχής, τόσο έντονο, θα έχεις πολλές γνώμες από πολλούς ανθρώπους. Προσπαθώ να θυμηθώ τη τελευταία φορά που διάβασα μία περίληψη των Oscars την επόμενη μέρα που δεν ήταν όλοι έξαλλοι - έχει περάσει πολύς καιρός», συμπλήρωσε. 

Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις της Ακαδημίας θα είναι καθοριστικές μετά το ιστορικό χαμηλό των 26,5 εκατομμυρίων τηλεθεατών που είδαν την τελετή του 2018.

Όσκαρπαρουσιαστήςταινίες