Σινεμά|05.05.2020 09:43

Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον διαβόητο Tiger King του Netflix σε τηλεοπτική σειρά

Newsroom

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Tiger King: Murder, mayhem and madness» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Netflix με περισσότερες από 64 εκατομμύρια θεάσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα streaming σε όλο τον κόσμο. Μεγάλο σουξέ στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έφερε στο φως την απίστευτη ιστορία του Joe Exotic, πρώην ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου με αιλουροειδή, καθώς και  του αυτοκαταστροφικού ανταγωνισμού του με τη νούμερο 1 ανταγωνίστρια του Κάρολ Μπάσκιν, επίσης ιδιοκτήτρια ζωολογικού κήπου. 

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ομολογουμένως μια ταιριαστή επιλογή για την ερμηνεία της σουρεαλιστικής όσο και εγκληματικής προσωπικότητας του Joe Exotic, έχοντας ερμηνεύσει αναρίθμητους καλτ ρόλους στο σινεμά μετά το Όσκαρ του για το δράμα «Αφήνοντας το Λας Βέγκας» (1996). Σύμφωνα με τo Variety, ο 56χρονος ηθοποιός θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς των Dan Lagana και Paul Young, που βασίζεται στο άρθρο του Texas Monthly με τίτλο «Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild», από τον Leif Reigstad. Την υλοποίηση της έχουν αναλάβει το στούντιο CBS με την Imagine Entertainment.

H νέα σειρά που θα ασχοληθεί με τη δράση του Joe Exotic, είναι η δεύτερη που ανακοινώνεται μετά την τηλεοπτική μεταφορά του podcast «Joe Exotic: Tiger King» με την Αμερικανίδα κωμικό Κέιτ ΜακΚίνον στον ρόλο της Κάρολ Μπάσκιν. Σημειωτέον ότι όταν ρωτήθηκε σχετικά με το alter ego του στην οθόνη, ο καταδικασμένος σε 22 χρόνια φυλάκισης, Τζο, είχε δηλώσει ότι ήθελε να τον υποδυθεί ο Μπραντ Πιτ.

Στις επόμενες ταινίες του Κέιτζ συγκαταλέγονται οι παραγωγές «Pig» και «Wally's Wonderland». 

Tiger KingΝίκολας ΚέιτζJoe ExoticNetflix