Ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Θάνος Τοκάκης σε ένα Live Masterclass για το γέλιο
NewsroomΤίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αμεσότητα που συναντά ένας κωμικός ζωντανά στη σκηνή, ωστόσο, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προσπαθεί, όπως και με άλλες ενέργειες με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, να προσφέρει εναλλακτικές διεξόδους στην πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε.
Με την εγγύηση ότι μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε, οι Μάκης Παπαδημητρίου και Θάνος Τοκάκης αναρωτιούνται «Σου φαίνεται κάτι αστείο;» και έρχονται να μας θυμίσουν τι μας προκαλεί γέλιο, πώς λειτουργεί η κωμωδία στο σινεμά, ποια είναι τα μυστικά της. Οι δύο ηθοποιοί θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις του κοινού στο masterclass που θα δώσουν online στις 9 Μαΐου.
Όπως σημειώνουν οι ίδιοι, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό να βγουν από τη μιζέρια τους και να μιλήσουν για την κωμωδία. Υπόσχονται να μας παρουσιάσουν «μια εξ’ αρχής ημιαποτυχημένη συζήτηση από δύο μέτριους ηθοποιούς που - μέσα από την οικτρή προσωπική τους οπτική - θα προσπαθήσουν να αναλύσουν τι σημαίνει για αυτούς η κωμωδία και να μας πείσουν πως έχουν άποψη επί του θέματος με σκοπό να κρατηθούν για λίγο ακόμα στην επικαιρότητα».
Μείνετε συντονισμένοι στο Youtube Channel: youtube.com/user/filmfestivalgr
- Νέες υποσχέσεις Άδωνι στους νοσηλευτές μετά το διπλό «άκυρο»: «Αναγνωρίζω τα αιτήματά τους, μην ανησυχούν»
- «Να πάνε κάπου καλύτερα», λένε οι γονείς των 6 παιδιών που ζούσαν σε τραγικές συνθήκες στο Περιστέρι
- Το «παζάρι» των καυσίμων και το ακριβό καλοκαίρι: Σε αχαρτογράφητα νερά τα ταξίδια στην Ευρώπη
- Άνοιξαν οι αιτήσεις για «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026» - Τι πρέπει να γνωρίζετε