Σινεμά|13.05.2020 20:56

Η Βανέσα Παραντί στηρίζει επίσημα τον Τζόνι Ντεπ: «Δεν υπήρξε ποτέ βίαιος»

Newsroom

Μετά τη Γουινόνα Ράιντερ, την Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ που έχουν δώσει υπέρ του καταθέσεις, είναι η σειρά της Βανέσα Παραντί, με την οποία ο Τζόνι Ντεπ χώρισε το 2012 ύστερα από 14 χρόνια κοινής οικογενειακής ζωής, να δηλώσει την στήριξή της στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου της καθώς μάχεται για να καθαρίσει το όνομα του από τις κατηγορίες κακοποίησης που του καταλογίζει η Άμπερ Χερντ.

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ υποστηρίζει ότι η βρετανική εφημερίδα και ο όμιλος News Group Newspapers στον οποίο ανήκει παρουσίασαν, σε ρεπορτάζ τον Απρίλιο του 2018, ως επιβεβαιωμένο γεγονός ότι είχε χτυπήσει την τότε σύζυγό του, Χερντ. Το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του 2017, μετά από περίπου έναν χρόνο γάμου. Η 34χρονη ηθοποιός τότε υποστήριξε ότι έπεσε θύμα «σωματικής και ψυχολογικής βίας», κάτι που ο Ντεπ διαψεύδει.

Σύμφωνα με τα νέα δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα, οι συνήγοροι του ηθοποιού ζήτησαν από την Βανέσα Παραντί να καταθέσει στη δίκη εναντίον της Sun που επρόκειτο να διεξαχθεί στα μέσα Μαρτίου στο Λονδίνο αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

«Γνωρίζω τον Τζόνι εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Ήμασταν μαζί επί 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας», σημειώνει η Γαλλίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια στη γραπτή κατάθεσή της.

«Όλα αυτά τα χρόνια ο Τζόνι ήταν ευγενικός σύντροφος και πατέρας, προσεκτικός, γενναιόδωρος και όχι βίαιος. Ποτέ δεν υπήρξε βίαιος (...) απέναντί μου», προσθέτει η Παραντί, η οποία χώρισε με τον Ντεπ, λίγο προτού εκείνος ξεκινήσει σχέση με την Άμπερ Χερντ.