Geno Silva: Πέθανε ο ηθοποιός που εκτέλεσε τον Τόνι Μοντάνα στον «Σημαδεμένο»
NewsroomΟ Τζένο Σίλβα (Geno Silva), ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε το 1983 τον «The Skull» στον «Σημαδεμένο», «έφυγε» από τη ζωή στις 9 Μαΐου στο σπίτι του στο Λος Αντζελες. Πληροφορίες για τον θάνατο του ηθοποιού αναφέρουν ότι είχε μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένειά του κράτησε την είδηση κρυφή, καθώς ήθελε η ταφή να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Με συμμετοχή σε περισσότερες από 60 ταινίες και δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, έμεινε στην ιστορία ως ο εκτελεστής του Τόνι Μοντάνα (Αλ Πατσίνο) στον θρυλικό «Σημαδεμένο». Αξίζει να σημειωθεί πως ο ρόλος του Skull ήταν τόσο εμβληματικός, που έκανε τεράστια αίσθηση, παρά το γεγονός πως ο Geno δεν είπε ούτε μία λέξη. Επίσης, είχε πρωταγωνιστήσει στο «Amistad», το «Mulholland Drive», το «Jurassic Park» και το «Tequila Sunrise» στο πλευρό μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ.
Γεννήθηκε στο Αλμπουκέρκι, στο Νέο Μεξικό το 1948. Στην τηλεόραση έπαιξε στις σειρές: «Hill Street Blues», «Days of Our Lives» και «Walker Texas Rangers».
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Βρέθηκε στο σημείο όπου γυρίστηκαν οι «Διπλοπενιές» – Η φωτογραφία 60 χρόνια μετά
- Δυστύχημα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Βίντεο-σοκ από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης - «Κανείς δε φορούσε κράνος»
- Νεκρά 43 αγόρια για να «γίνουν άνδρες»: Το βάρβαρο έθιμο στη Νότια Αφρική που προκαλεί φρίκη
- Ασπίδα του Αχιλλέα: Το εντυπωσιακό βίντεο για το νέο αμυντικό σύστημα και το μήνυμα Δένδια στην ΕΕ