Σινεμά|20.05.2020 18:07

Ρις Γουίδερσπουν: Η «Εκδίκηση της Ξανθιάς 3» έρχεται στο Netflix

Newsroom

Η Ρις Γουίδερσπουν ετοιμάζεται να υποδυθεί ξανά τον θρυλικό χαρακτήρα της δικηγόρου, Ελ Γουντς, στην τρίτη έκδοση της «Εκδίκησης της ξανθιάς». Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν το Netflix ανακοίνωσε ότι η ταλαντούχα ηθοποιός θα συμπράξει με την πλατφόρμα μέσα από δύο ταινίες.

«Η Ελ Γουντς είναι μια εμβληματική φιγούρα, αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και έξυπνη ταυτόχρονα» έγραψε η Μίντι Κάλινγκ στο Instagram, η οποία θα είναι εκείνη που θα γράψει το σενάριο της ταινίας μαζί με τη Νταν Γκόουλ. Την παραγωγή της νέας κομεντί έχει αναλάβει η «Hello Sunshine», η οποία είναι η εταιρεία της Γουίδερσπουν.

Στην πρώτη «εκδίκηση», η μαθήτρια και πρόεδρος αδερφότητας Ελ Γουντς είναι πολύ ερωτευμένη με το αγόρι της, τον Γουόρνερ Χάντινγκτον τον 3ο, ο οποίος θα φοιτήσει στη νομική σχολή του Χάρβαρντ την επόμενη χρονιά. Η Ελ περιμένει αγωνιωδώς να τη ζητήσει σε γάμο, αλλά αντίθετα αυτός της ζητά να χωρίσουν. Απεγνωσμένη να κερδίσει πίσω τον Γουόρνερ, η Ελ διαβάζει και καταφέρνει να περάσει στο Χάρβαρντ.

Με την άφιξή της στο Πανεπιστήμιο, οι συμφοιτητές της την αποδοκιμάζουν εξαιτίας της αφέλειάς της και η ίδια ανακαλύπτει ότι ο Γουόρνερ έχει αρραβωνιαστεί τη συμφοιτήτριά τους Βίβιαν Κένσινγκτον. Η μόνη φίλη που κάνει η Ελ είναι η Πολέτ, μια χωρισμένη μανικιουρίστα. Η Ελ βοηθά την Πολέτ να κερδίσει την κηδεμονία του σκύλου της από τον πρώην σύζυγό της καθώς και να σαγηνεύσει τον άνδρα με τον οποίο είναι ερωτευμένη.

Στη δεύτερη ταινία, η Ελ Γουντς πηγαίνει στην Γουάσινγκτον με σκοπό να αρχίσει εκστρατεία υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων και να σταματήσουν να γίνονται πάνω τους πειραματικές δοκιμές. Παρά το γεγονός ότι η ταινία αποδείχθηκε εισπρακτική επιτυχία, αποφέροντας 124,9 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως δεν γνώρισε την καλλιτεχνική επιτυχία του πρώτου φιλμ, λαμβάνοντας αρνητικά σχόλια από τους κριτικούς.

Ρις ΓουίδερσπουνNetflix