Σινεμά|21.05.2020 13:54

Justice League: Το Snyder Cut του Ζακ Σνάιντερ θα προβληθεί στο HBO Max

Newsroom

Με έβλημα το hashtag #releasethesnydercut, οι φανατικοί της σειράς της DC Comics, οι σταρ και όσοι εμπλέκονταν στην υπερηρωική περιπέτεια του 2017 που απέτυχε παταγωδώς ως εμπορικό και καλλιτεχνικό προϊόν, θα έχουν επιτέλους αυτό που επιθυμούσαν: μια φρέσκια εκδοχή του Justice League, όπως το ήθελε εξαρχής ο Ζακ Σνάιντερ (Άνθρωπος από ατσάλι, Batman V Superman). 

Η ιστορία της ταινίας είναι μεγάλη και κρύβει μέσα της μια τραγωδία: κατά το post production της ταινίας, ο ο Σνάιντερ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παραγωγή μετά την αυτοκτονία της κόρης του. Η Warner ζήτησε στη συνέχεια τη βοήθεια του σκηνοθέτη Τζος Γουίντον, που έκανε θαύματα με τη σειρά της Marvel, «Avengers», με συνέπεια να προκύψει ένα διαφορετικό φιλμ από εκείνο που δρομολογούσε ο Σνάιντερ, με αλλαγμένο σενάριο και επαναληπτικά γυρίσματα. Το αποτέλεσμα είναι μια απερίγραπτη κινηματογραφική σαλάτα την οποία -ελπίζουμε - έχει τώρα την ευκαιρία να διορθώσει ο Ζακ Σνάιντερ αλλά και η σύζυγος του Σούζαν, που είναι παραγωγός και εμπλέκεται στο νέο post production, με προϋπολογισμό από 20 ως 30 εκατομμύρια δολάρια.

Δεδομένου ότι η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει σε υπηρεσία streaming, τίποτα δεν εμποδίζει την ομάδα των Σνάιντερ να χαρίσει στους φανς μια «γεμάτη» παραγωγή διάρκειας τεσσάρων ωρών, χωρισμένη ακόμα και σε κεφάλαια...

 

HBOJustice LeagueΖακ ΣνάιντερHBO Max